En sån där enorm nyhet

Det är knappt så att jag vet vad jag ska skriva. Det har gått ett och ett halvt år sedan sist ungefär.

Hade ju varit coolt om jag hade något helt amazing att dela med mig av. En sån där enorm nyhet som är värd att publicera.

Men på ett och ett halvt år så hinner det ju faktiskt hända en hel del.

Tjejerna har blivit större och vi har fått resa tillsammans mycket mer nu efter att restriktionerna släppt. Inte för att vi måste resa någonstans, för det räcker faktiskt att gå en promenad med familjen eller ta en cykeltur till vänner för att det ska bli en upplevelse.

Lite saker som hänt

  • Äldsta har börjat skolan
  • Yngsta har börjat simskola, som äldsta
  • Vi har börjat åka skidor ihop (slalom), tjejerna tycker det är kul!
  • Jag har fått börja fota även i jobbet en hel del. Det är roligt men framförallt utmanande. Att fota privat i vackra miljöer är INTE samma som att fota människor sittandes framför datorer. Och fota i studio… men KUL är det!
  • Vi har fått nya grannar som har barn i våra barns ålder. Yes!
  • Jag har skaffat träningskort på Friskis&Svettis (igen). Senast var 2014….
  • Jag har en egen bil!
  • Jag och familjen är nu medlemmar i HV71
  • Vi har bilat i Europa
  • Jag har nya fantastiska kollegor och vänner på jobbet som gör så att varje dag är obeskrivligt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.