Benjamin och Stockholm

I våras bokade jag biljetter till Benjamin Ingrosso. Och den 10 september fick jag, mamma och syster se honom sjunga och spela i Konserthuset i Stockholm. Jag tror det var första gången som vi alla tre satt och grät samtidigt? 😂

Jag har inte varit på så många spelningar i mitt snart 35åriga liv, men detta var den bästa. Och jag ville INTE att den skulle ta slut.

Man får tycka vad man vill. Men frågar någon mig om Benjamin så är han i mina ögon ett musikaliskt geni. Som vågar göra det han tror på och mixar nytt med gammalt. Och vid just den här konserten – sjöng han sina låtar till Filharmonikerna ❤️🥹 Ja, då blir det inget annat än tårar! 😁

Vår vistelse i Stockholm blev utöver Benjamins konsert ganska så Ingrosso-inspirerad (inte helt otippat). Men då Ingrosso-restaurangerna blir fullbokade fort så blev det lunch på Olli Ristorante och middag sent på Scarpetta, båda på fredagen.

Ja, det blev en mysig vistelse i Stockholm. Och det här var väl typ den femte (!) gången i mitt liv som jag varit i centrala Stockholm. (Jag har besökt München fler gånger 😂)

Men fler besök kommer det att bli ❤️ Kanske fler konserter? Eller varför inte Grönan med kidsen en sommar 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.