10 juni 2017 – Middag & Fest – Välkomnandet

Bättre sent än aldrig från jag nog lov att skriva nu. Över 1 år har gått sedan jag och Joakim gifte oss och jag har inte förrän nu hunnit eller orkat dela med mig av bilder från middagen/festen. Det är tack vare svärfar min som jag tog tag i det nu. Och tacksam är jag för det, för det fanns så himla många härliga och roliga bilder att gå igenom. Blir alldeles varm av att se och minnas en sån fantastisk dag! :) Allt var i stort sett planerat in i minsta detalj. Allt gick som smort!

Jag har delat in kategorin Middag och Fest i 3 olika underkategorier; Välkomnandet, Middagen och Festen/Dansen. Först ut  är Välkomnandet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.