10 juni 2017 – Middag & Fest – Middagen

Då var det dags för ytterligare en bildbomb från vårt bröllop. Det kan tyckas vara mycket bilder, men jag kan avslöja att det finns betydligt fler bilder från vår stora dag :) Men jag väljer bara ut de bilder jag tycker passar för publicitet ;) He he!

Den här gången är det Middagen som är i fokus. Den innefattade diverse tal, bland annat där jag inledde alltihop med en dikt till min Joakim. Dikten som jag höll för Joakim hittar ni längre ner under tillhörande bild. Vi valde att ha buffé från Putte Kock i Eksjö. Det var min gamla kollega som tipsade oss om Putte Kock. Och vi är/blev supernöjda! Han har FLERA gånger fixat catering/buffé till fester som hållits på Blankefalls loge. Det bästa med att ha catering från Putte var att vi själva kunde bestämma menyn. Och MYCKET mat blev det, precis som vi ville :)

Vi valde att ha ett gottebord någon timme efter buffén. Den innehöll bland annat cornflakes-kakor, chokladbollar, sockerkaka, kladdkaka, silviakaka och smågodis. Sen var det även diverse avec. Varför valde vi inte att ha en traditionell bröllopstårta kan man fråga sig? Jo, vi ville göra bröllopet till vårt eget, och varken jag eller Joakim är särskilt glada i tårta. Så vi bakade en hel del själva, samt att familj och vänner hjälpte till.

JOAKIM
Du har alltid ett leende och är nästan alltid gla,
Du skojar gärna till det och busar var da.
Du är en god man och lyssnar på allt mitt tjat, du har tålamod och lagar grym mat.
Du sjunger hitta-på-låtar och spelar bandy med vår Stjärna,
Att hon sover i vår säng, det vill du gärna.
Du vill alla människor väl och bryr dig om andra, det är därför jag med dig äktenskapet valt att vandra.
Glädje och sorg jag vill dela med dig, Joakim Uuuveborn,
Yeah you know, until the break of dawn.
Du värmer mig när det är kallt,
Joakim, du är mitt allt!

Älskar dig!

 


Här hittar du tidigare inlägg från bröllopet:

En reaktion på “10 juni 2017 – Middag & Fest – Middagen

  1. Anne

    Heeeelt underbara bilder från vääärldens bästa bröllop :) något som vi alltid kommer minnas:)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.