100,4%

Igår var dagen D! Men inte har det kommit någon Bebis No.2 än. Många frågar hur det känns och när jag tror det är dags. Supersvårt att svara på :) För med Stjärnan kände jag inget alls förrän typ 15h efter det att vattnet gick. Hon kom dessutom en månad för tidigt. Med No.2 har jag spänningar i magen samt ilningar, men vad det innebär har jag ingen aning om :) Spännande i vilket fall!

Igår, på självaste BF-dagen, hade jag och Stjärnan finbesök! Det var av mammagruppen som jag har fått glädjen av att lära känna och som jag nu känt i över 3år! Våra förstfödda fick träffas och det var så otroligt roligt och mysigt att träffas igen och se hur våra småttingar växt till sig och leker mer och mer tillsammans.

Jag och Stjärnan hade bakat en kladdkaka som vi bjöd på tillsammans med glass. Sen hade vi fixat varsin Smoothie till alla barnen i roliga glas med sugrör (att ett sugrör kan göra det hela så festligt?).

Smoothie

  • Frysta hallon
  • Banan
  • Mjölk

Superenkelt gott recept! Jag höftade lite med måtten på diverse ingrediens och smakade av.

Sen fick No.2 världens finaste set från gästerna! Kändes så overkligt att hålla i så små fina kläder och veta att de närsomhelst nu kommer bäras av en liten knodd! TACK goingar för lyckönskningar och kläder!

Efter fikat blev det bus och bad i trädgården. Barnen fick bada i poolen och springa vattenspridare. Avslutningsvis, när Joakim hade kommit hem, blev det disco i garaget. Barnen röjde som bara den, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.