En bild på ditt syskon

130111

Min allra käraste syster ♥ Vad skulle jag göra utan dig? Min syster är 2 år äldre än mig, men det var nog först på gymnasiet eller snarare efter gymnasiet som vi blev tajta. Innan dess var vi mest trötta på varandra, gapade och skrek. Men det hör väl syskon till?

När vi var små älskade vi att sjunga. Syrran var/är ju en gud på gitarr, så hon spelade mest hela tiden :) Så ibland blev det lite fööör mycket gitarr hemma. ;) Men när vi åkte på semester och satt bak i bilen sjöng vi för full hals båda två. Det blev både ”Hakkuna Matata” och ”Snart är det jag som är kung”. Sorgligt nog fick jag alltid sjunga som Pumba. För jag är ju minst :P

Sommaren 2005. Det var den sommaren jag och min syster var singlar båda två samtidigt på väldigt länge. Min syster bodde i Göteborg då och den sommaren var det Göteborgskalaset. Jag var hos henne i lite mer än en vecka. Jag njöööt verkligen. Att bara få vara, inga måsten. Bara få umgås med storasyster :) Vi såg bland annat Robyn uppträda på Göteborgskalaset. Syrran gillade ju Robyn när hon kom ut med sin första singel och hade jättekort hår. Jag gillade inte henne då, men när jag hörde henne spela på Göteborgskalaset så blev jag mäktigt imponerad. Magiska kvällar i Götet minst sagt.

Ja, vad skulle jag göra utan dig? :) Tänk om jag inte hade fått dina kloka råd, hur skulle jag klara mig då? Din ärlighet är väldigt viktig för mig. Snart måste vi gå på Anna Ternheim igen tycker jag. SNART! Men denna gången bara vi, utan karlar ;)

ÄLSKAR DIG MIN LILLA STORASYSTER!

Detta är en del av Bildutmaningen.

2 tankar kring ”En bild på ditt syskon

  1. ida

    Åh vilket härligt inlägg Frida! Först lipade jag när jag läsete min allra käraste syster…
    Sen skrattade jag när jag så mig er bak i bilen å du fick ”bara” vara PUMPA…hahahahahah
    Å sen lipade jag lite till när ja kom till slutet där du skriver … vad skulle jag göra utan dig?
    S¨himla fint, och nu sitter jag själv här i köket med saga och båda sitter å sjunger hakuna matata…. =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.