Wedding Time

Dam, dam dadam, Dam, dam dadaaaam! Plötsligt händer det. Äntligen är det VÅR tur. :) Det har varit mycket planering på sistone, så många sena kvällar. Det mesta vad gäller lokal, kyrka etc är ordnat. Så det är skönt. Nu är det bara allt annat som måste fixas; klänning, hår (fixat), ringar, naglar, skor, barnvakt, dekorationer, festprogram mm…

Inbjudningskorten är klara och skickade i alla fall. Skönt att ha det klart också :) Jag fick på något sätt för mig att jag skulle göra korten själv. Alltså inte bara “jag gör en egen logga” för att sen skicka till tryckeriet. Utan jag ville verkligen göra ALLT själv.

Hur jag gjorde inbjudningskorten (val av papper, utskrift, foliering, beskärning etc) kommer jag att beskriva i ett alldeles eget inlägg. :) Kram så länge!

3 reaktion på “Wedding Time

 1. Gerd o Rolf

  Frida och Joakim,
  Tack för den fina och proffsiga inbjudan. Vi ser med glädje fram emot en av de större händelserna under 2017. Vi kan bara ana vilket arbete Ni lägger på Ert livs kalas.
  Tack också för det lika proffsiga bildkollaget från New York.
  Kramar till hela familjen från Gerd och Rolf

  Svara
 2. Therese

  MEN HALLÅ!?!
  HUR har jag missat det här!? Har knappt varit inne på bloggar alls det senaste och så missar jag den största nyheten av dom alla?

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS gånger tusen finaste Fruttisen och Jocke! :D <3

  Svara
 3. Michaela

  Tittar på er inbjudan då och då och det ska bli så roligt! Men att er lilla stjärna redan är 1 år och 8 månader är ju helt galet….
  Du tar så fina bilder frida!!!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.