Vi mår

Nu har vi haft ett par riktigt heta dagar. Och jag vill faktiskt inte vara en sån person som klagar över vädret. Så jag struntar i det ;) (Läs: Min man här hemma får stå ut med diverse gnäll på nätterna över att det är varmt). Nej, men seriöst. Jag vill verkligen inte klaga på detta väder, utan jag njuter faktiskt över att jag och min familj kan göra de små utflykter som vi kan och att vi kan vara ute och leka i poolen mm.

Idag tog vi t.ex. bilen och gick i lite butiker på Solåsen här i Jönköping. Det blev inget viktigt köpt, inte alls det vi hade planerat i alla fall. Men att förena nytta med nöje gillar vi; jag och Joakim fick handla lite och Stjärnan fick sig en rejäl mjukglass med strössel på inne på Biltema. Det var första gången vi lyckades ”knäcka henne” som Joakim säger, dvs hon orkade inte äta upp allt. Haha! :)

Efter shoppingturen åkte vi en runda. Stjärnan somnade gott i den svala bilen och fick sova i cirkus 1h. Välbehövligt! När vi sedan kom hem så städa Joakim rent poolen så att vi allihop kunde ta oss ett svalkande bad. Jag tror jag satt i det iskalla vattnet i 1h ungefär. Sååå skönt :) Nu har vi dessutom fått upp vår hammock (fått av Joakims föräldrar). Den står perfekt i skuggan på eftermiddagen – jag älskar den! :) Däremot ska Joakim spraya/lacka om den, då den är gammal och sliten.

Stjärnan har experimenterat med vatten, lite diskmedel och sugrör idag. Något som hon faktiskt kommit på helt själv. Tänk vad roligt det är att upptäcka nya sätt att trolla fram bubblor på :)

En reaktion på “Vi mår

  1. Gerd o Rolf

    Hej go vänner. Efter sol kommer regn, så håll ut. Kul att följa er vardag och fest, det senare väcker trevliga minnen.
    Kram Gerd o Rolf

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.