Vi kämpar på

Hello folks! Här hemma kämpar vi på med vår förkylning. Jag och lilla S är snoriga och hostiga. Jobbigast är på natten då S har svårt att sova. Så nu de senaste nätterna har hon fått sova i vår säng. :)

Igår var planen att vara hemma och kurera, men gybben hade en önskan om att vi skulle ta oss ner på stan och hämta hans jeans som han provade i förra veckan. Och vad gör man inte för gybben? ;) Så vi tog bussen ner på eftermiddagen, hämtade jeansen, köpte inslagningspapper, ögonbrynsfärg, solkräm/spray och en klänning. Det sistnämnda var inte planerat men kändes ändå rätt så välbehövligt ;) Haha! 

Det var faktiskt första gången som S fick följa med in i omklädningsrummet! Det gick jättebra! Det brukar ju finnas lite större omklädningsrum, så då tog vi ett sånt så hon kunde sitta i vagnen samtidigt! :) 

Efter turen på stan tog vi bussen hem. S somnade i vagnen och sov där i ca 1.5h! Det är något nytt rekord nästan, men tror det beror på att hon fick sova ute på altanen :) När hon vaknade åt vi mellis på altanen, samtidigt betade katterna ute i gräset :) Se bilder ovan.

Förresten, klänningen jag hittade ska jag ha nu i helgen, då ska vi fira Joakims föräldrar som har 40årig bröllopsdag! :) Ska bli jättemysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.