Vår lilla ängel

Ja, än så länge är hon vår lilla ängel. Vår lilla stjärna. Hon kräver inte så himla mycket mer än kärlek. Kärlek i form av närhet, sömn och mat. Vad mer behövs? :) Som ni förstår så flyter livet på bra. Det märks att hösten har börjat smyga sig på. Det börjar bli mörkare och allt fler börjar faktiskt bli förkylda.

På tal om förkylning,… Stjärnan fick faktiskt feber nu i eftermiddags. Hon har varit relativt pigg hela dagen, men sen på eftermiddagen märkte jag att hon var trött. Då sa hon plötsligt ”Jag fryser”. Och då tog hon en filt och virade runt sig och kröp ner i soffan. Därefter somnade hon och när hon sedan vaknade, cirka 1h senare, så hade hon feber. Vi håller tummar och tår för att vår lilla Stjärna slipper denna förkylning och att vår stora goa Stjärna bli av med det snarast.

I nuläget så håller jag på att förbereda inför Stjärna No.2’s dop. Tack vare Joakim är nu kyrka och lokal bokat. Så snart kommer inbjudningarna att skickas ut :) Jag minns hur roligt jag tyckte det var inför Stjärnans dop. Att dekorera och fixa. Den här gången är jag osäker på om jag har samma energi som då, men jag är allt bra sugen på att fixa lite ändå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.