Tanumstrand

Längs med hotellet var det en vacker vy


Kvällsutsikten från hotellrummet. Magiskt!


S får se havet och de fina båtarna på närmre håll längs bryggan vid hotellet


S och farbror Johan har kramkalas! Mys!


Här är vi alla samlade (förutom Ellen som sover i vagnen och Joakim som tagit kortet) inne på Vitlycke museum


S sitter och gosar med sin äldsta kusin Klara! :)


S får även mysa med tante Malin denna helg! :) Koselig! ;)

Nu är vi hemma efter en härlig helg i Tanumshede – Tanumstrand! :) Joakims föräldrar firar 40årig bröllopsdag som jag nämnt tidigare, så dom bjöd med oss och Joakims bror med familj. :)

Vi åkte mot Tanum redan i fredags morse. Joakim hade planerat in kundbesök där (perfekt ;) ) så då gick jag och S på Tanumshedes köpcenter så länge! :) Jag shoppade inget direkt, bara någon bok till S. 

På senare eftermiddagen checkade vi sedan in på hotellet. På kvällen var det skaldjursbuffé – helt gudomlig! Massvis med räkor, både “vanliga” och rökta, krabba, kräftor, musslor mm! Mums säger jag! :) 

På lördagen blev det frukost kl 8.30 ca. Efter det så blev S trött så hon fick sova någon timma på hotellrummet. Hon sov som en prinsessa i hotellsängen med fluffiga duntäcken :) När hon vaknade runt 12-tiden gav vi henne mat. Efter det åkte vi allihop ut till hällristningarna som finns utanför Tanum. Där gick vi på museum bland annat (se bild här ovan där vi alla är samlade, förutom lilla Ellen som sov i vagnen) och tog en fika.

Kl 18 på kvällen var det sedan dags för middag igen. Den här gången a la carte! :) Havskatt blev det för mig och lammytterfilé för Joakim :) Till efterrätt créme brulé för alla förutom mig (laktos), jag fick glass med massa frukt. Gottigottgott! ;)

Efter den goda middagen samlades vi inne hos Joakims bror med familj för lite Eurovision-mys :) Vi tackade även Joakims föräldrar som bjudit på denna fina helg och som tack fick dom en blomma med ett kort där det utlovades en resa inom kort. Spännande tyckte Joakims pappa, vart kan denna resa vara till? Värnamo? :) Haha!!!

Efter frukosten idag söndag sa vi hej då. Jag och Joakim åkte till shoppingcentret igen där vi bestämt träff med min vän Malin :) (Se sista bilden ovan) Hon var i Strömstad hos sina föräldrar men tog bilen till Tanum för att träffa oss. Roligt! :) Sen träffas vi snart igen, närmre bestämt på S 1årskalas! Jippi!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.