Permittering, ledighet och jobb

Hej đŸ‘‹đŸ»

Den hÀr veckan Àr jag ledig frÄn jobbet. Jag Àr sÄ tacksam över att jag har den arbetsgivaren som jag har. Dem tog tidigt bra och sunda beslut men framförallt sÄ arbetar jag inom en bransch som lyckligtvis inte pÄverkas lika mycket som mÄnga andra tyvÀrr gör.

Joakim Ă€r permitterad dock till 60%. Ni som kĂ€nner Joakim vet att han snabbt börjar klĂ€ttra pĂ„ vĂ€ggarna 😉 Vilket betyder att vi snart inte har nĂ„gra vĂ€ggar kvar – skĂ€mt Ă„sido! 😂

Men nog har det blivit ett Ă„ annat inköp pĂ„ grund av alla rekommendationer och restriktioner som finns just nu. Bland annat sĂ„ har vi bestĂ€llt en ny soffa (tvĂ„). Det var dags. VĂ„r nuvarande har varit med i 14 Ă„r 😳😁 Sen sĂ„ har det blivit en studsmatta till barnen (men ocksĂ„ oss vuxna). Den tar lite plats i trĂ€dgĂ„rden, men Ă€r sĂ„ uppskattad av StjĂ€rnan.

Vi har Àven fÄtt lite saker gjorda, bland annat sÄ har vi huggit ner trÀden pÄ vÄr framsida. Det ena vÀxte knappt (för dÄligt med jord pÄ den ytan) medan det andra hade skator. Vi Àr vanligtvis djurvÀnner, men vi orkade inte med att behöva ta ner skat-boet varje vecka.

Vi Àr hemma vÀldigt mycket nu som sagt, sÄ vi spenderar mycket tid tillsammans. Barnen tycker det Àr roligt, det mÀrks. StjÀrnan Àr dock i ett helt annat behov nu av kompisar, men det gÄr att lösa ÀndÄ.

SvĂ„rt att veta hur framtiden blir. NĂ€r blir det ”vanliga rutiner” igen? Kommer det nĂ„gonsin blir samma vardag igen?

Det Ă„terstĂ„r att se. Jag Ă€r tacksam över att vi bor dĂ€r vi bor och har varandra. Jag Saknar dock alla sĂ„ himla mycket 😔 Önskar det fanns digitala kramar pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Skickar en digital kram till er i alla fall đŸ€— (Ni som brukar lĂ€sa Ă€r: mamma, Farmor Erika och Gerd och Rolf! ❀)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.