Permittering, ledighet och jobb

Hej ??

Den här veckan är jag ledig från jobbet. Jag är så tacksam över att jag har den arbetsgivaren som jag har. Dem tog tidigt bra och sunda beslut men framförallt så arbetar jag inom en bransch som lyckligtvis inte påverkas lika mycket som många andra tyvärr gör.

Joakim är permitterad dock till 60%. Ni som känner Joakim vet att han snabbt börjar klättra på väggarna ? Vilket betyder att vi snart inte har några väggar kvar – skämt åsido! ?

Men nog har det blivit ett å annat inköp på grund av alla rekommendationer och restriktioner som finns just nu. Bland annat så har vi beställt en ny soffa (två). Det var dags. Vår nuvarande har varit med i 14 år ?? Sen så har det blivit en studsmatta till barnen (men också oss vuxna). Den tar lite plats i trädgården, men är så uppskattad av Stjärnan.

Vi har även fått lite saker gjorda, bland annat så har vi huggit ner träden på vår framsida. Det ena växte knappt (för dåligt med jord på den ytan) medan det andra hade skator. Vi är vanligtvis djurvänner, men vi orkade inte med att behöva ta ner skat-boet varje vecka.

Vi är hemma väldigt mycket nu som sagt, så vi spenderar mycket tid tillsammans. Barnen tycker det är roligt, det märks. Stjärnan är dock i ett helt annat behov nu av kompisar, men det går att lösa ändå.

Svårt att veta hur framtiden blir. När blir det ”vanliga rutiner” igen? Kommer det någonsin blir samma vardag igen?

Det återstår att se. Jag är tacksam över att vi bor där vi bor och har varandra. Jag Saknar dock alla så himla mycket ? Önskar det fanns digitala kramar på något sätt. Skickar en digital kram till er i alla fall ? (Ni som brukar läsa är: mamma, Farmor Erika och Gerd och Rolf! ❤️)

2 reaktion på “Permittering, ledighet och jobb

  1. Gerd och Rolf

    Det är alltid roligt att läsa vad ni håller på med. Situationen i världen är som det är, så det är bara att gilla läget. Själva har vi varit en vända till Öland som dagstripp, med egen matkorg samt inköpta kroppkakor som intogs vid slottsruinen i Borgholm.
    Kramar till hela familjen från Gerd och Rolf och ett extra grattis till Stella på 5 års dagen

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.