Ny jacka till S


Ytterligare en dag i solens tecken! En stressig, men härlig dag! Det är så mycket man vill hinna med och plötsligt kommer man på att S måste ha mat. Ja, fortfarande är det mycket nytt trots att hon snart är 1.

Idag har vi varit ute mestadels av tiden. S har fått känna på gräs för första gången. Tog en stund innan hon började känna, men när hon väl börjat så tog det inte lång stund innan skrattet kom. Strax därefter började hon dessutom tugga gräs… Aj aj! Haha! :)

Vi tog bussen till stan efter lunchen. Jönköping levererar verkligen längs Munksjön i stan. MASSVIS med folk som kommer ut nu och njuter i solen på uteserveringarna. S fick mellanmål precis intill Munksjön sittandes i barnvagnen. Jättehärligt!!!

Vi köpte en fleece-jacka till S. Hon har bara haft en overall tills idag, och det är lite för varmt för det nu. Så jackan fick hon på sig på direkten :) Jättefin fleece från Polarn o Pyret! Fin kvalité dessutom! Sen passade vi på att köpa en solhatt också, men den har vi inte invigt än :)

På bilderna ovan kan ni först se S på förmiddagen (utan fleece, men med tjocktröja) och sedan S med sin fleece :) Båda bilderna hemifrån som ni förstår.

Imorgon ska vi besöka vårt nya hus! Ska bli så himla roligt! Men samtidigt lite jobbigt,… Vi vill flytta nuuuuu! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.