Lek och fika

I fredags var min mamma på besök. Hon slutade tidigare från sitt jobb för att umgås med Stjärnan. Mysigt för båda! Mamma stannade sedan över hos oss tills i lördags förmiddag (se bild ovan).

Jag och Joakim har varit ganska sega den här helgen. Vi har återigen, i alla fall för min del, blivit förkylda. Därav blev det en lugn helg. Men i söndags begav vi oss ut till en närliggande lekplats för lite lek. Joakim fick stå för det mesta av leken, då min kondition inte är som den brukar (iom mitt tillstånd och förkylning).

Det blev en kort stund i lekparken, men ack så mysig! Vi tog med oss lite fika och satt ute i solen och åt muffins. Mums! På hemvägen blev Stjärnan trött och somnade i vagnen. Tänk vad en kort stund på lekplatsen och i friska luften kan göra! :)

PS! Ääälskar min nya jobbtelefon, iPhone 8. Kameran är GRYM! Alla bilder ovan är tagna med den. DS

En reaktion på “Lek och fika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.