God natt älsklingar

Det har varit två jobbiga dagar för oss. Ända sedan vi fick beskedet om att Stjärnan är allergisk mot katterna så har vi varit medvetna om att våra katter måste bort. Det vi inte visste var att vi inte skulle lyckas hitta ett nytt hem åt dem. Så det fick innebära ett tråkigt besök hos veterinären.


Igår, tisdag, fick Dixie somna in


Och idag, onsdag, fick Rocki somna in

Anledningen till att det blev två dagar, var för att Rocki inte kom hem på 1 dygn (han brukar alltid komma hem på kvällen för att sova inne). Han kanske hade det på känn?

Jag vet att många tänker “Skyll er själva som skaffade dem från första början” eller “Det är ju bara katter”. Vi visste att det någon dag skulle innebära att vi skulle vara tvungna att skiljas från våra djur. Så är det ju med alla djur. Spelar nog ingen roll när, hur eller var det sker.

Det är ändå VÄLDIGT, väldigt jobbigt. Dem har varit våra vänner i 13 respektive 9 år. Så det är tufft. Tufft även ifall att dem också varit påfrestande emellanåt och klöst sönder ett och annat. Men när något sånt här sker minns man bara det fina.

Älskar er för alltid mina vänner 💜 Sov Så Gott 💜

2 reaktion på “God natt älsklingar

  1. Gerd o Rolf

    Ibland tvingas man ta beslut som man helst inte ville ställas inför. Men Era flickor är Er framtid som Ni värnar om, varför Ni skall se Ert beslut som det enda rätta, även om det känns sorgesamt just nu.
    Kramar till hela familjen från Gerd och Rolf

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.