En dag på Medeltiden

Både om man frågar mig, Stjärnan eller Joakim, så har den här sommaren varit HELT fantastisk. Hela familjen kan nog stryka under med det! Vi har nämligen varit på Gotland i två veckor. Vilka smultronställen det finns ÖVERALLT. Det räcker att sätta sig i bilen, åka en liten tur och sedan ta in på något fik – och Voilà! Du har hittat ett nytt favorithak ?

För att röra till det lite så delar jag i detta inlägg bilder från våra sista (!) dag på Gotland, vilken dessutom blev spenderad mitt i starten på Medeltidsveckan i centrala Visby ???


Spännande inne på S:t Lars Ruin


Den obligatoriska glasspausen ?


En härlig vy precis utanför ringmuren – en del lever sig in i medeltidens värld


Stjärnan och jag mitt i den medeltida marknaden (man kan tro att jag köpt klänningen där, men den är faktiskt nyinköpt i en “vanlig” butik)


Från medeltidskänsla till Pippi-känsla


Vackra Visby. Och det var väl här Tommy och Annika var på rymmen om jag inte missminner mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.