DIY: Måla om gåvagn

För någon månad sedan, då Joakim hade målat om vardagsrummet, passade jag på att låna lite färg. Färgen använde jag till en begagnad gåvagn som vi fått av grannen. Vår granne hade tänkt slänga den så då frågade han om vi ville ha den. Vi fick den i höstas, men den har inte börjat användas förrän typ nu.

Så jag har passat på att måla om vagnen. Den var rätt sliten, så den ser lite bättre ut nu än innan. Dock syns det att den är ommålad, men tycker det är lite av charmen att göra om saker.

Igår skrev jag dessutom ut några stjärnor som jag klistrat på (se bilden ovan). Kan varmt rekommendera det papperet jag använder som fungerar som klistermärken, finns att köpa på Kjell&Company! Kul när man vill dekorera någonting med sina egna grejer, bara att skriva ut, klippa och klistra fast! :) Tummen upp för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.