10 juni 2017 – Middag & Fest – Festen/Dansen

Vi hade, bokstavligen, Världens Bästa Band på plats som spelade för oss på vårt bröllop. Detta var något min pappa hade fixat, det var nämligen hans kollega som spelade i bandet :) Och vilken stämning det blev! Vi hade inte berättat att det skulle vara ett liveband för så många, så det var kul att så många fick sig en överraskning :)

Dansen inleddes med valsen.. eller för vår del blev det inte så mycket till vals. Utan kanske mer en svängig dans/bugg-variant. Precis så som vi ville ha det. Men det bästa av allt (enligt mig) var ”vals-låten” som jag så unikt hade önskat: Somebody Like you (Keith Urban) >>
Världens Bästa Band gjorde den låten helt perfekt! Det är inte den enklaste låten att lära sig på så kort varsel, så jag är så lycklig över att dem tog sig an den! TACK!!!

Det är svårt att sätta ord på festen, för det blev verkligen en RIKTIG fest (något som var ett måste när vi började planera hela bröllopet). En fest med nära och kära. Och jag tror att i stort sett ALLA gäster (som var kvar) var uppe och dansade vid något tillfälle. SÅÅ roligt!


Alexander, min pappas kollega som tillsammans med övriga i bandet såg till att detta blev möjligt. TACK!

 

1 tanke kring ”10 juni 2017 – Middag & Fest – Festen/Dansen

  1. Mamma

    En fantastisk dag, kväll o natt…även för oss! Stort tack för att ni fick ”till det” så himla bra! ?❤️

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.